Wednesday, August 27, 2008

Fun with Visual Studio

Omväxling förnöjer sägs det. Ett sätt att få lite omväxling som utvecklare är att leka med färgkodningen i texteditorn. Varför inte en lite mer retro look på sin kodning i blåa toner , eller som jag själv föredrar, lite mindre kontrastrik än den svart/vita looken som vi är vana med.
Det finns en mängd olika teman för Visual Studio som olika personer har skapat. Scott Hanselman har samlat några snygga teman. Sen har vi Is your IDE Hot or Not. Själv har jag tagit Oren Ellenbogen's Dark Scheme och moddat den så att den passar mina preferenser. Dessutom har jag fixat färgerna för XML och HTML, så att de hänger med i färgsättingen. (och för att de på Söderhavet inte ska hänga mig i fotknölarna när de får syn på det :).

PS kommer att lägga upp temat så fort jag bara hinner.

No comments :

Post a Comment