Friday, December 19, 2008

EPiServer Relate+ lanseras

Idag lanseras EPiServer Relate+. Relate+ är EPiServers nya communitypaket och är baserat på StarCommunity från Netstar. EPiServer köpte ju Netstar tidigare i år och nu släpps alltså den nya versionen och den första som EPiServer står bakom. Ingen ny information finns ännu på den publika delen av www.episerver.com. Hittade en artikel där de skriver om en prelaunch, där finns mera information kring Relate+.

 
Paketet kommer att släppas i två versioner, Public Edition och Intranet Edition. Skillnaden mellan produkterna är bundlingen. Public Edition bundlas med EPiServer Mail och Intranet Edition bundlas med SharePoint Connector. Priser på Relate+ släpps nästa vecka, för priser denna vecka får man kontakta sin EPiServer-partner.

Vi skrev om denna release i ett tidigare inlägg. Lanseringen skulle skett i slutet av November, så EPiServer är med denna release aningen efter. Nu spelar ju det faktiskt ingen roll alls, det viktiga är ju att vi som partners nu snabbt får tillgång till priser, documentation och säljmaterial så att vi kan börja bygga lösningar åt våra kunder baserade på Relate+. 

Kort och gott, en bra avslutning på ett bra år för EPiServer.

No comments :

Post a Comment