Wednesday, March 25, 2009

En vinst och en förlust

Skeppsbron Mighty Penguins gjorde en helt godkänd insats igår kväll. Vi mötte först trean och sen tvåan i vår serie. Första matchen vann vi klart och rättvist. De hade faktiskt inte en chans även om det inte blev några jättesiffror (10-7).

andra matchen blev det dock förlust. vi började starkt med 1-0 och 2-1. sen kom dock Gant ifatt och förbi, med råge...vi släppte in en jäkla massa mål helt plötsligt. siffrorna skrev till slut 8-5. men vi ska vara rätt nöjda med det ändå. vi spelar starkt mot topplagen tydligen...

på vägen hem sen körde jag och emma körde förbi en silvergrå audi A6 som stod på sidan av vägen precis före ett rödljus med varningsblinkers tända. vi tänke "fan är inte det en sån bil mackan har?". emma tittar ut och mycket riktigt...mackan i bilen. vi ringer och frågar om han behöver lite hilfe. han säger att de e nåt strul med bilen och vi stannar på macken strax framför. mackan kör in nån minut senare med ett gnisslande ljud från vänster framhjul. så jag plockar fram domkraft och fälgkors ur min bil och så plockar vi loss hans däck. tydligen har en jäkla sten fastnat mellan bromsskivan och bromsoket och det gnisslar nåt sjukt. men de löser sig fint. strax innan har han dessutom lyckats få P-böter. ingen lyckad kväll för mackan med andra ord..man tycker faktiskt synd om honom en sån här kväll.

No comments :

Post a Comment