Tuesday, March 10, 2009

EPiServerdagen startar!

Peter Larsson, VD på EPiServer startar dagen och hälsar alla välkomna. Eventet är slutsålt och har besökare från över 100 städer i 12 länder. Kul!


Maria Wasing, marknadschef, agerar konferencier och berättar att det finns 30 olika föredrag att lyssna på under dagen. Ni har väl inte missat att Nansen har ett föredrag?

Maria berättar om EPiServers syn på "Engaged websites"Personaliserad och målgruppsanpassad, uppmanar dialog med besökarna, kundorienterad och inte innehållsorienterad. Interagera med besökarna när de är online. Inte två veckor senare.

Rikard Ljungman, produktchef, byter namn från X3 till EPiServer Composer!
Rikard berättar också om Relate+ som integrerar CMS och Community, vilket vi ju redan visste.
Rikard lanserar CMO som är ett verktyg för att hantera kampanjer, AB-tester och KPI:er. Detta är så rätt! Nansen har tidigare byggt egen funktionalitet för detta och det ska bli grymt intressat att se vad CMO har att erbjuda.

Daniel Maurer, försäljningschef, visar exempel på webbplatser som erbjuder dialog med besökare och inte bara envägskommunikation. Daniel menar att dagens webbplatser handlar om inspiration framför presentation. Daniel berättar att det idag finns över 8000 webbplatser baserade på EPiServer. 100 av dem är communities med över 500 miljoner medlemmar. Det finns idag cirka 300 EPiServercertifierade partners med över 6000 registrerade utvecklare på EPiServers community. Imponerade siffror!

Rikard avslöjar att 2/3 EPiServers utvecklare arbetar med "core" produkterna EPiServer CMS och EPiServer Community.

I nästa version av EPiServer lanseras tre speciellt intressanta saker:
  • EPiServer Site Center (EPiServer SC)
  • En ny HTML-editor
  • Fullt Mac-stöd
  • Funktioner för redaktörer och communities

1 comment :

  1. Because of my essay, I had problems with the final, which was to take place shortly after. I asked for help with the essay from en.samedayessay, they even used persuasive writing rubrics and it was completed very quickly and well ahead of my deadline. Would use it again.

    ReplyDelete