Thursday, March 19, 2009

SuperPreview - Nytt verktyg från Microsoft

Att testa webbplatser i alla webbläsare som man har lovat att sajten ska vara kompatibel med har alltid varit a pain in... du vet vad. Särskilt jobbigt har det varit att testa med IE6 eftersom det inte finns något ENKELT sätt att ha både IE6 och IE7 på samma burk.

Men nu verkar det som att någon äntligen har hört våra böner, för idag släpps Microsoft Expression Web SuperPreview (puh). Ett smart program som tillåter dig testa webbplatser (redan lanserade eller lokala grejer) i flera webbläsare samtidigt. Som sagt så är detta alldeles särskilt användbart för att se precis hur illa det du har byggt ser ut i IE6.

Speakin' of, detta är en bra lista över kända IE6 buggar.

Ladda hem Microsoft Expression Web SuperPreview beta

2 comments :

  1. Nu är det kanske lite fusk av MS då de har tillgång till all kod men killarna från debugbar.com har gjort det här sen ett tag tillbaka och gjort det bra, det har till och med lyckats köra beta versionen av EI8. Bara att ladda ner, http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage

    ReplyDelete
  2. jag stödjer istället aftonbladet.se m.fl som öppet bojkottar IE6. Det kommer vara min rekommendation till ALLA våra kunder framgent.

    ReplyDelete