Wednesday, July 1, 2009

Nansen fyller två år!

Hur kunde vi ens vara nära att missa det? Idag är ju dagen då Nansen fyller två år. Av alla som redan tidigt bestämde sig för att börja bygga webbyrån Nansen var Henrik den som den 1/7 2007 såg till att de första kronorna ramlade in. Detta skedde i Söderhavets gamla lokaler på Högbergsgatan. Under sensommaren och hösten började även vi andra och den 1/8 var datumet då vi fick tillträde till våra nuvarande lokaler på Skeppsbron.

Alla ni Nansenbildade vet ju att det har hänt en hel del sedan dess. Bland annat har vi hunnit utveckla ganska många webbplatser, både större och mindre. Vi har även hunnit besöka en mängd konferenser såsom @media i London, FOWA i London, TechEd i Barcelona, Web 2.0 Expo i San Francisco och NDC i Oslo. Sist men definitivt inte minst har vi blivit hela 20 medarbetare som förutom kompetenta, motiverade och pålitliga kollegor är fantastiska vänner.

Två år har gått galet fort och det känns fortfarande precis lika kul att vara med och utveckla Nansen och Nansens kunder.

Extra stort tack till de kunder och medarbetare som vågade tro på Nansen redan från start! Ni hade rätt :-). Stort tack också till Söderhavet, Attollo och EPiServer som bidragit med massor längs vägen!

Och det bästa av allt: Det här är bara början!

5 comments :

 1. känns sjukt kul att vara med på the Nansen journey

  ReplyDelete
 2. Sjukt great! Grattis på tvåårsdagen (som var igår...)!!!

  ReplyDelete
 3. Någon vis människa sa "Tiden går snabbt när man har kul" och det har varit grymt kul! Grattis alla från Mexico!

  ReplyDelete
 4. Tack för bloggen. Det var verkligen intressant ...

  ReplyDelete