Wednesday, July 1, 2009

Pingisbordet åter tillbaka!!

JAAAA!
äntligen så har vi fått tillbaka pingisbordet på kontoret.
jag blev ju stor syndabock när jag anställdes förra året eftersom det innebar att vi då blev så många på kontoret att vi fick offra rummet där pingisbordet stod. jag var alltså skyldig till att det så kära pingisrummet försvann och istället blev ny arbetsplats för 4 personer.
hajja hur tungt det var att börja sin anställning på det viset! snea blickar när man mötte nån annan vid kaffeautomaten och ett ansiktsuttryck som liksom visade "där e du din j*vel som gjorde så att vi inte kan lira pingis längre".
sjukt jobbig start på det nya jobbet måste jag erkänna.

men nu har attollo flyttat ut från skeppsbron och då fick vi återigen plats med pingisbordet!
Äntligen!!!
jag är inte längre nån syndabock! en sten har lättat från mitt hjärta och jag känner mig oerhört nöjd med livet igen!

3 comments :

 1. alltså..missförstå mig inte nu!
  inte "äntligen att attollo flyttade", utan "äntligen att pingisbordet är tillbaka"!

  ReplyDelete
 2. Så vi är inte välkomna tillbaka nu!
  /TheGreenGiant gänget!

  PS. Bygg din kod själv imorgon Rudde /Sohan

  ReplyDelete
 3. Kul att vi var så pass uppskattade ;)

  ReplyDelete