Wednesday, December 2, 2009

rapport från senaste omgången i innebandykorpen

Det var matchkväll igår i korpens innebandyserie.
Skeppsbron Mighty Penguins hade två matcher denna kväll och vid vinst i båda matcherna så skulle vi gå upp i serieledning och sen ha seriesegern inom räckhåll inför de avslutande två matcherna.

det startade halvbra mot motståndarna SmartAss som är det lag som släppt in absolut minst mål i vår serie. De har nån figur längst bak som vaktar deras mål. Killen, som man inte direkt kan anklaga för att vara nån större innebandyspelare rör sig inte långt från målområdet, men i gengäld är han som en vägg. vi avlossar en sjuhelvetes massa skott mot deras kasse men inget går in. bland annat så är vi alldeles för långsamma i passningsspelet så det blir rätt lätt för dom att täcka skott. jag blir bland annat så frustrerad så jag drar iväg så hårda skott jag kan från halva plan. ett av dom träffar perfekt i pungen på en av motståndarna. eftersom jag är så frustrerad över att vi inte kan göra mål så blir jag inte ens lessen när han viker sig dubbel av smärta.

jaja..vi torskar matchen med 10-4 och är sjukt besvikna att inte kunna spöa en motståndare där varje spelare i laget är sämre än oss men de spelar helt enkelt för bra försvar för att vi ska kunna göra mål. dessutom försvarar vi oss som ett gäng blinda kackerlackor utan varken armar eller ben.

nästa match är mot seriens jumbo Pink United och vi krosssar dom med 16-5. att vi ens släppte in mål måste anses som en besvikelse. ett av målen var dessutom självmål då två i vårt lag slogs om samma bol efter en skottretur och bollen studsade i mål. vi hade troligen vunnit om vi varit bara två spelar på plan hela matchen.

så trots att vi vann stort i sista matchen så fanns det absolut ingen glädje i laget efter att allt var över. vi är nu på tredje plats eftersom laget bakom oss vann sina båda och gick vidare. vi kan fortfarande vinna serien men dom som leder har rätt enkla matcher kvar och dom som är tvåa har ännu enklare matcher kvar. de ska möta seriens två sämsta lag och det enda som kan rädda oss är om alla spelare i lagen före oss samtidigt skulle drabbas av baconfeber och ligger nedbäddade i sängen nästa matchtisdag.

No comments :

Post a Comment