Monday, December 21, 2009

W3Schools JavaScript Developer Certificate

Jag fick blodad tand efter framgångarna med förra veckans W3Schools HTML Developer Certificate. Bestämde mig därför för att även ta W3Schools JavaScript Developer Certificate. Sagt och gjort, enkel match, inte så mycket att orda om. Jag klarade mig med god marginal på rätt sida om godkänt. Vi på Nansen är rätt grymma om jag får säga det själv! Till skillnad från HTML certifieringen så lyckades jag dock inte nå upp till nivån "The candidate has passed the exam with Excellence". Nörden i mig blir förstås rätt upprörd över detta faktum, men jag ska tröstäta mjölkchoklad ända in i nästa decennium nu så jag kommer att repa mig.

4 comments :

 1. Gratulerar, mästarn!
  Nå, en certifiering må vara bra att skryta med, men det finns bara ett sant sätt att mäta kodkvalitet på:
  http://e1.simplecdn.net/slashw/measurement-of-code-quality.jpg

  ReplyDelete
 2. grymt martin!

  @anders: hahahahahaha! satan vad jag garvade åt den där bilden

  ReplyDelete
 3. Free Classifieds ad post @ Adpost123.com

  Post free classified ads & Search online classifieds ads for Real Estate, Cars, Jobs, Rentals, Buy & Sell, Services and find practically
  Shopping, Classifieds - Adpost123.com. Classifieds covering a wide range of subjects.
  AD POST,photo ads india AND VIDEO AD,Free AD post ,Free Classifieds

  ReplyDelete