Monday, May 17, 2010

Datorn var nära döden idag

Idag så var det sjukt nära att jag tog till hårdhandskarna och slängde ut min dator genom fönstret. Den kära dator som har varit med mig runt världen och sett en massa skoj webbkonferenser och fått en drös klistermärken klistrade på sig som bevis för ett långt och spännande liv.

Men idag fick Visual Studio 2008 fetspunk och vägrade ge mig tillgång till Build configuration för att välja valet release eller debug när jag kompilerar. Det fanns varken i buildmenyn, i toolbaren eller i projektproperties. Jag fattade nada och googlade ihjäl mig innan jag hittade lösningen på den här bloggen: http://leefw.wordpress.com/2010/01/25/missing-build-configuration-dropdown-in-visual-studio-2008/

så får ni samma problem så kolla gärna där så slipper ni döda er dator för ett litet puckat problem

No comments :

Post a Comment