Friday, September 17, 2010

En tredje Robert på Nansen

Det har varit klagomål här på Nansen att det är ett underskott på Robertar. Självklart ställde jag upp och tjyvade åt mig en anställning!

På Ruddes uppmaning kör jag en liten presentation av mig själv!
Robert Andersson heter jag och började här på Nansen i måndags (13/9) och har hittils haft en sjukt bra första vecka. Jag är systemutvecklare som för några år sen pluggade systemvetarprogrammet i Eskilstuna (MDH) och lite tilläggskurser i Örebro (ORU). Har jobbat i några år nu och hamnade till slut här på Nansen, mycket tack vare David Kästel som var min vapendragare på mitt förra jobb H&H.

Jag härstammar från Flen, järnvägs- och glassmetropolen mitt i Sörmland. Har ett förflutet som glassarbetare på GB i Flen. Pratar mer än gärna om vad en Daimstrut egentligen innehåller för den som är intresserad.

Är nykläckt golfare och bor på tok för nära Råsunda stadion för att vara ointresserad av svensk fotboll. Bor dvs. i Solna, tillsammans med min sambo Sofia och vår hund Myran.

Ska bli skitkul spendera mina arbetsdagar här på Nansen och jag kommer blogga då och då när tillfälle ges! Twittrar från och till. Kommer främst bygga EPiServer-webbar men har drabbats av SharePoint under åren så har lite koll på det lägret också!

1 comment :