Tuesday, November 16, 2010

Øredev - veckan efter

Vi har nu alla kommit tillbaka till kontoret från Øredev-dagarna med nya kunskaper. Det var tre väldigt intressanta dagar där vi hört på allt från Agile till nosql och JavaScript. I och med den stora blandningen av ämnen så fanns det alltid något att lyssna på.


Bland alla 150 sessionerna fanns det så klart en del guldkorn. De jag tyckte var mest intressanta var ASP.NET MVC 3, där Brad Wilson berättade om de nya funktionerna i version 3; CouchDB där Hadi Hariri pratade om nosql och databasen CouchDB; och slutligen Jon Skeets sessioner där han "misshandlade" C# och visade på en del saker som kanske inte var helt genomtänkta i C#.

Jag tror jag pratar för oss alla när jag säger att det bästa som Øredev gav var motivation och inspiration. Jag har redan börjat göra om mina hobbyprojekt till att använda de nya teknikerna och göra dem mer kvalitetssäkrade genom testning.

Vi har mycket nytt på gång på Nansen just nu och vi ser fram emot att göra dem ännu bättre med våra nya kunskaper.

No comments :

Post a Comment