Wednesday, May 25, 2011

Lansering av Eigenbrodt.se

Kanske lite sent, men kommer här ett inlägg om vårt senaste webbsläpp: Eigenbrodt.se!

Utan att slå alltför hårt på den stora releasetrumman så releasade vi ju faktiskt en sajt häromveckan. Varför skrev vi inte om det tidigare kan man fråga sig? Tja..tidsbrist skyller jag på. Dvs jag hade ingen anledning alls. Sorry.
Men den som väntar på nåt gott etc - här kommer detaljerna:

Sajten är en EPiServer CMS6 (ej R2) med komponenten EpiImage för att skalning av bilder.
Teamet som byggde sajten kom från både Nansen och Söderhavet och bestod av följande personer:
Projekledning: Lotta Lorentz
Backend: Emma "Divemastah" Åström, Rodolphe "Rewdboy" Toots
Frontend: Kristoffer "Lybeckeffekten" Lybeck
Koncept, design och interaktionsdesign: Sussi Zällh, Petter Eklund (Söderhavet).

Eigenbrodt levererar industrikomponenter och service till den nordiska tillverkningsindustrin. Företaget tillhör AxIndustries AB som är en del av Axel Johnson International AB. Axel Johnson gruppen omsätter nära 80 miljarder SEK. Tillsammans har bolagen över 17 000 anställda och företaget möter 1 miljon kunder varje dag.

"- Lanseringen av vår nya webbplats är ett första steg för att tydliggöra erbjudandet till våra kunder och samarbetspartners, säger Johan Karlberg, Försäljnings- och marknadschef på Eigenbrodt. Vi är mycket nöjda med verktyget, det har ett enkelt upplägg, de uppdateringar jag gör är ute på några minuter och det är lätt att anpassa efter egna idéer och tankar. EPiServer svarade helt enkelt bäst upp och vi är nu långt bort ifrån vår tidigare rätt så krångliga hantering.
Nästa steg för oss är att lansera en e-handelsplattform, där våra kunder och samarbetspartners ska kunna beställa våra 8 000 produkter och se utförliga CAD -ritningar. Ett arbete som vi gör tillsammans med våra samarbetspartners."


1 comment :

  1. Ey! Divemaster? Instruktör/techdiver/dykgudinna om jag får be! ;) fantastisk sajt, bra jobbat Nansen

    ReplyDelete