Wednesday, October 5, 2011

Ny stabil seger för pingvinernaIgår var det game night och ny runda i innebandykorpen. Skeppsbron Mighty Penguins skulle spela match mot först Vinprovningsgruppen och därefter Concrete IT.
Vi hade perfekt uppställning med 6 pers. 2 fulla treor är perfekt för då byter man rakt av varje byte. Det börjar lite konstigt med att vi inte får någon domare till vår första matchen mot Vinprovningsgruppen. Det spelas 3 matcher samtidigt i serien, men ikväll fanns bara en domare på plats. Med tanke på att det kan vara lite smågriningt i korpen ibland så var vi lite lätt oroliga först. Men vi bestämde oss för att tuta och köra ändå. Matchen blev en rätt svängig historia där vi initialt tog ledningen och det såg rätt stabilt ut. Sen tappade vi dock in ett gäng snabba och slarviga mål och helt plötsligt ledde motståndarna. När det återstod ca 3 minuter så tog vi oss dock i kragen och dunkade in 3 mål på mindre än 1 minut. Därmed var saken klar. Vi retades lite med motståndarna genom att hålla bollen inom laget sista 2 minuterna.

Kvällens andra match blev dock WO (ja, återigen!). Så inte mycket att rapportera därifrån. Vi hittade dock ett annat lag som var där lite tidigt och frågade om de ville spela lite för skojs skull, vilket de ville. så vi körde en 20 minuter bara för skojs skull utan att räkna mål. Bästa sättet att spela småmålsinnebandy om ni frågar mig.

No comments :

Post a Comment