Friday, March 21, 2014

Två av världens första EPiServer Commerce Certifierade finns hos Nansen!

Vår egna ess Viktor och Rob har nya fjädrar i sina hattar. De tillhör en exklusiv skara med världens första EPiServer Commerce certifierade!
Hur beskriver man den känslan? Vi ställde några snabba frågor till Viktor för att få reda på hur det känns:


Grattis till världens första EPiServer Commerce certifiering Viktor! Du är även en av de första som fick möjligheten att ta det nya certifikatet.
Hur var det? Tufft?
Ja det tycker jag, definitivt mer utmanande och en bit svårare att klara av än de sedvanliga EPiServer 5, 6 och 7-cert’en vi lärt känna genom åren.
Krävdes det mycket praktisk erfarenhet för att klara av testet?
Det tycker jag. Praktisk projekt- och produkterfarenhet var absolut nödvändigt att ha i bagaget. Att jobba med EPiServer Commerce lösningar innebär fler utmaningar och möjligheter än att jobba med vanliga EPiServer CMS projekt. Alla delar inom kataloger, all typ av produkthantering och konfiguration av många olika säljvertikaler tas även upp i cert’et. Det verkligen hjälpte att ha ett gäng EPiServer Commerce uppdrag i ryggen!
I grova drag, vilka är de största skillnaderna mellan tidigare version och nya EPiServer Commerce 7.5 som du utvecklat på?
Man känner att det är en produkt som EPiServer satsar på! Med varje ny version hittar vi en mängd smarta förbättringar och helt nya, nyttiga tillägg. Med just den större releasen 7.5 har integrationen med EPiServer CMS blivit ännu bättre, i världsklass faktiskt.
Fick du en plakett?
Den ska glänsande, tung och på väg vad jag förstått!

Nansen är världsledande med över 18% av alla certifierade (2 av 11) världen över. Vi har fler antal certifierade än någon annan partner som utvecklar på EPiServer Commerce plattformen.

No comments :

Post a Comment