Friday, March 13, 2015

Vi är överallt, iallafall i Järvsö, Vemdalen och Austin Texas

Det händer otroligt mycket hos oss just nu. Inte bara när det gäller kunder och projekt.
Här på Nansen så försöker vi, förutom att koka riktigt bra webb, även att ha kul tillsammans och även vidareutveckla oss. Så vad händer just nu då undrar ni?

Vi skyfflat iväg 22 personer, från våra kontor i London, Chicago och Stockholm, till vår årliga wintercamp uppe på gården Koppars i Järvsö. Där är tanken att vi ska skapa en massa nyttiga och coola verktyg, proccesser och material som vi använder i vår dagliga verksamhet.
Grejer som tex vårt prototypverktyg Blueprint och vår plattform Encore filas det på. Saker som våra kunder får nytta av i våra projekt sen. Men även interna grejer tas fram.
Följ hasthtaggen #napc på twitter och facebook för massa fina bilder och intressanta posts från wintercampen!

Vi har även ett gäng sköningar som är uppe och åker skidor och bräda i Vemdalen denna helg. 10 vintersportare intryckta i en trevlig stuga. De kanske inte producerar en massa coola verktyg, men de bygger väl nån slags broar tillsammans...who knows?

Markus Bereflod och Joe Grause från vårt chicagokontor är just nu iväg på SXSW Interactive i Austing, Texas.

Vi andra som inte åker nerför pisten i Vemdalen, är på wintercamp i Järvsö eller konferensar i Austin Texas håller ställningarna här hemma. Jag köpte iaf glass till oss som var kvar här på kontoret och faktiskt såg till att det kokades lite webb åt alla våra kunder.

/Rudde

No comments :

Post a Comment